понеділок, 05 грудня 2011 16:44

На Полтавщині банда "міліціонерів" крала гроші та мобільні телефони

На Полтавщині банда "міліціонерів" крала гроші та мобільні телефони

У Кременчуці Полтавської області затримали чотирьох чоловіків віком від 32 до 40 років, котрі під виглядом міліціонерів грабували місцевих мешканців.

"Злочинці перестрівали перехожих на безлюдній вулиці, вибирали молодих хлопців. Робили це увечері, з 18 до 21 години, коли на дворі було вже досить темно і людина не могла детально роздивитися їх. Представлялися працівниками кримінального розшуку або управління з боротьби з організованою злочинністю. Того, що вони в цивільному, налякана жертва, як правило не зауважувала. Один з чоловіків тицяв під ніс людині посвідчення міліціонера і говорив, що проводять профілактичні перевірки громадян. Під виглядом поверхневого обшуку забирав гроші і мобільний телефон. Потім гроші пропивали, а телефони здавали в ломбарди", - розповіла Тетяна Романчук, прес-офіцер Кременчуцького міськуправління міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Темношкірого футболіста київського "Арсеналу" побили хулігани

Правоохоронці затримали підозрюваних протягом наступної доби після того, як отримали заяви від громадян. З останніх злочинів зафіксували дві крадіжки в Крюківському, і стільки ж в Автозаводському районах міста.

Троє із затриманих уже не раз притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки, розбій та вживання наркотиків. Ще один зловмисник уперше потрапив у поле зору міліції.

Пересувалися злочинці автомобілями "Деу Ланос" та "ВАЗ-21099". Співучасниками бандитів виявилися два таксисти. Псевдо міліціонери наймали їх, тікаючи від пограбованих, потім пересідали в свою автівку. Зараз водії проходять у справі, як свідки.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині банда "міліціонерів" крала гроші та мобільні телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути