вівторок, 15 листопада 2011 13:20

Полтавець кинув у кафе гранату

Полтавець кинув у кафе гранату

О третій ночі з 11 на 12 листопада в кафе "Стадіон" в центрі Полтави 22-річний полтавець кинув відвідувачам під ноги гранату. Вирішив налякати компанію, яка його побила. Боєприпас виявився несправжнім.

"Перед тим, як хлопець кинув гранату, він з двома друзями випивав в кафе. Вирішили піти додому. Та на виході з переходу хлопці зчепилися з іншою компанією. Почали битися, одному з трьох друзів розбили обличчя. Це його дуже образило, і він вирішив провчити кривдників. Хлопець думав, що ті пішли в кафе, відкрив двері, кинув "обманку" під ноги відвідувачам і почав тікати, - розповіла Світлана Росса з Полтавської міліції. - Людей, що відпочивали там, було не багато - шість осіб. Та всі дуже злякалися, адже не щодня побачиш закривавленого хлопця з гранатою в руках. За якийсь час зрозуміли, що боєприпас не справжній. Охоронці "Стадіону" відразу побігли за юнаком, спіймали і викликали міліцію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

Хлопець міліціонерам пояснив, що вчинив так через сильну образу. Муляж гранати купив нещодавно на центральному ринку Полтави. Завжди носив її з собою для захисту.

"Міліція юнака не затримувала. Зараз ведеться перевірка і вирішується питання чи порушувати кримінальну справу. Якщо це станеться, його оштрафують від 8,5 до 17 тисяч гривень, або арештують на термін до 6 місяців, чи дадуть умовний термін до 5 років", - додала Світлана Росса.

Зараз ви читаєте новину «Полтавець кинув у кафе гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути