вівторок, 20 грудня 2011 11:12

Палкий шанувальник Тимошенко 3 рази розстрілював офіс регіоналів на Рівненщині

Палкий шанувальник Тимошенко 3 рази розстрілював офіс регіоналів на Рівненщині

У райцентрі Рокитне на Рівненщині нарешті затримали хулігана, який тричі за цю осінь нападав на місцевий офіс Партії регіонів. 53-річний чоловік підкрадався до будівлі по ночах і стріляв по ній з пневматичного пістолета. 16 грудня при спробі обстріляти офіс вчетверте, він попався "на гарячому".

Як повідомили у райвідділі міліції, нападник працює юрисконсультом на місцевому підприємстві. Щоб упіймати загадкового хулігана, правоохоронці кілька днів просиділи у засідці на вулиці Куйбишева, 2а.

Чоловіка затримали, коли він хотів знову поцілити у склопакети. Підозрюваний хотів у такий спосіб підтримати політика Юлію Тимошенко, яка перебуває у Лук'янівському слідчому ізоляторі в Києві. Сам нападник безпартійний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хулігани пошкодили пам'ятник Леніну на Полтавщині

Хуліган був невловимим більше двох місяців. Хоча востаннє він залишив біля будівлі свої сліди – відбитки взуття та кілька гумових кульок.

Перший напад на офіс правлячої партії юрист скоїв 12 жовтня, одразу після виголошення вироку Тимошенко. Потім стріляв по вікнах будівлі ще двічі - 21 листопада та 6 грудня. Нині пояснює, що зробив це на знак протесту проти умов, в яких тримають екс-прем'єр-міністра.

Підозрюваного забрали до райвідділу міліції. Проти нього уже порушено кримінальну справу за хуліганство. За свої витівки чоловік може втратити волю на строк до 3-х років, або відбутися штрафом.

Зараз ви читаєте новину «Палкий шанувальник Тимошенко 3 рази розстрілював офіс регіоналів на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути