середа, 28 березня 2018 09:00

Затримали вбивцю відомої стилістки

Автор: Facebook
  Рустам Ага-Огли убив колишню дружину, відому стилістку Катерину Положай
Рустам Ага-Огли убив колишню дружину, відому стилістку Катерину Положай

28 березня 2016 року в Києві правоохоронці розкрили вбивство власниці столичного салону краси 36-річної Катерини Положай. Убивцею виявився колишній чоловік загиблої — Рустам Ага-Огли.

"За результатами проведення широкого комплексу слідчих і розшукових дій за підозрою в скоєнні зазначеного злочину співробітники поліції затримали колишнього чоловіка загиблої. Він заздалегідь прибув до салону краси, яким керувала жінка, та став очікувати неподалік на її появу. Зайшовши слідом за нею до приміщення та користуючись відсутністю сторонніх осіб, обвинувачений з особливою жорстокістю наніс екс-дружині численні поранення, переважно в обличчя та шию, які призвели до її смерті. Щоб відвести від себе підозру, чоловік намагався знищити докази та вигадав алібі, однак правоохоронцям вдалося здобути неспростовні докази вчинення злочину саме цією особою", - заявили тоді в прокуратурі.

Катерина була головним візажистом конкурсів краси "Міс Україна" та "Міс Київ", стилістом українських журналів. Мала власний салон краси й була ексклюзивним представником фірми "Діор" в Україні. Уранці 19 листопада 2015 року колега знайшла тіло жінки в її студії стилю на вул. Січових Стрільців, 28а. Мала порізане обличчя, руки та шию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілію Гордєєву вдарили ножем 24 рази

Катерина і Рустам познайомилася понад 10 років тому. Розписалися, коли вона була на 8-му місяці вагітності. Чоловік за освітою економіст, закінчив Київський торгово-економічний університет ім. Гетьмана. Постійну роботу знайти не міг. За 8 місяців до вбивства подружжя розлучилося.

Автор: Facebook
  Катерина  Положай була головним візажистом конкурсів краси "Міс Україна" та "Міс Київ", стилістом українських журналів. Мала власний салон краси й була ексклюзивним представником фірми "Діор" в Україні
Катерина Положай була головним візажистом конкурсів краси "Міс Україна" та "Міс Київ", стилістом українських журналів. Мала власний салон краси й була ексклюзивним представником фірми "Діор" в Україні

Протягом 4 місяців розслідування Рустам був у справі свідком. За результатами десятка експертиз і запису з камер стеження, Ага-Огли затримали. Він раніше вже відсидів за зґвалтування.

Діти Катерини Положай 12-річний Тимур та 8-річна Ельміра живуть із її батьками. Жінку поховали на Берковецькому цвинтарі.

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю відомої стилістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути