четвер, 05 липня 2012 11:15

З одеського СІЗО втік молодий крадій

З одеського СІЗО втік молодий крадій
Бобейко був засуджений за крадіжку до 4 років позбавлення волі. Фото: stihi.ru

Учора, 4 липня, в Одеському СІЗО о 16:20 помітили відсутність засудженого Бобейка Михайла Михайловича. При цьому, технічні засоби охорони та безпосередньо чатові на вежах порушень лінії охорони не фіксували.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Як зазначають тюремники, про це було невідкладно проінформовано відповідні оперативні служби та органи прокуратури.

"Для вивчення обставин події та контролю за проведенням пошукових заходів до Одеського СІЗО виїхали керівники відповідних служб апарату Державної пенітенціарної служби України. На базі згаданого СІЗО проведено нараду за участю працівників ОВС і прокуратури, де попередньо вивчалися ймовірні мотиви, причини й умови даної події, а також визначались можливі місця перебування втікача", - йдеться в повідомленні.

Наразі працівниками ДПтС і МВС України проводяться пошукові заходи. Одночасно органами прокуратури та ДПтС проводиться внутрішня службова перевірка.

Крім того, прес-служба ДПтС України інформує, що засуджений Бобейко М.М., 1991 року народження, згідно з вироком Ширяєвського районного суду Одеської області 30 травня був засуджений за крадіжку до 4 років позбавлення волі. Враховуючи обставини скоєного ним злочину, наявність соціальних зв'язків та відсутність судимості в минулому, даного засудженого після вступу вироку у законну силу було залишено у відділенні з господарського обслуговування Одеського СІЗО (засуджені відділення господарчого обслуговування тримаються окремо від загальної маси ув'язнених в СІЗО).

Учора, засуджений Бобейко М.М. був виведений до господарської частини СІЗО для виконання робіт з благоустрою території установи, звідки і втік.

Зараз ви читаєте новину «З одеського СІЗО втік молодий крадій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути