вівторок, 20 березня 2012 17:00

На Вінниччині впіймали двох зеків-втікачів

На Вінниччині впіймали двох зеків-втікачів

В ніч на 20 березня з Піщанської виправної колонії №59 на Вінниччині втекли двоє засуджених. Їх затримали за 5 кілометрів у сусідньому селі Миролюбівка.

"Зловили на городі у нашої місцевої жительки. Тихенько так, ні стріляли, ні кричали. З наших жителів ніхто і не помітив. Як ті в'язні селом ходили, також ніхто не бачив. Сільську раду, що втекли засудженні не попереджали. Хоча мали б! Бо втікачі часто до нашого села біжать. У вересні того року один втік, так напоровся на сина нашого землевпорядника. Дитина на полі худобу пасла. Бандит вже дістав ножа, хотів зарізати. Добре, хлопець довгі ноги має. Втік, одразу мамі подзвонив. Та міліцію викликала. Так того втікача швидко і затримали. Нас з колонією розділяє ліс. Страшно жити, бо вони сюди йдуть. Є жінки одинокі, можуть зґвалтувати. Хтозна, що у тих зеків на умі", - розповіла працівниця Миролюбівської сільради.

Піщанська виправна колонія №59 управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Вінницькій області відноситься до виправних установ мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання. Знаходиться у селі Трудове за кілька кілометрів від районного центру.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині впіймали двох зеків-втікачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути