вівторок, 06 березня 2012 14:48

Мешканку Кривого Рогу задушив шнурком колишній зек

Мешканку Кривого Рогу задушив шнурком колишній зек

До працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в Дніпропетровській області 5 березня телефоном надiйшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул.Дишинськiй виявлено труп жінки.

В ході виїзду на мiсце пригоди у вказаній квартирі, яка розташована на першому поверсi триповерхового будинку, у гостинній кiмнатi на диванi було виявлено труп безробітної 26-річної господарки оселі.

Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину працівниками карного розшуку був затриманий безробітний раніше судимий за крадіжки 32-річний співмешканець потерпілої.

Як з'ясувалося, тієї ночі потерпіла вимагала у чоловіка гроші на спиртне, через що між ними виникла сварка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму в забетонованій ямі знайшли людські останки

Затаївши на жінку образу, зловмисник витяг поясний шнурок зi спортивних штанiв, якi лежали на полицi у шафi. Пiдiйшовши ззаду, він накинув шнурок на шию потерпілої, яка в цей час сидiла на диванi i дивилась телевiзор, та почав душити її до тих пір, доки остання не перестала подавати ознак життя.

Пiсля скоєного злочинець, злякавшись, закинув шнурок пiд тумбочку та вистрибнув на вулицю через вікно, після чого втік з мiсця злочину.

О 9.00 до помешкання потерпілої прийшла мати зловмисника. Оскільки ніхто їй двері не відчинив, жінка вийшла на вулицю i через вiкно побачила потерпiлу, яка сидить на диванi без ознак життя. Злякавшись, вона вiдразу зателефонувала до міліції.

Наразі знаряддя злочину - поясний шнурок — вилучено.

За даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Зараз ви читаєте новину «Мешканку Кривого Рогу задушив шнурком колишній зек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути