вівторок, 06 березня 2012 12:46

На Дніпропетровщині чоловік зарубав вітчима і викинув тіло в сніг

На Дніпропетровщині чоловік зарубав вітчима і викинув тіло в сніг

До Магдалинівського райвідділу міліції в Дніпропетровській області 3 березня звернувся сільський голова Чернетчанської сільської ради з заявою про те, що більше двох місяців тому зник 61-річний пенсіонер, який мешкав у одному з приватних будинків по вул.Вузькій.

Для з'ясування всіх обставин за місцем мешкання літньої людини виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду домоволодіння та прилеглої території у саду на відстані 30 метрів від будинку з рубаними ранами голови та передпліччя лівої руки був знайдений прикиданий снігом труп пенсіонера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті знайшли спалений труп дитини

Перевіривши зв'язки вбитого, правоохоронці доволі швидко вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 26-річний пасинок постраждалого. Вже на першому допиті молодик повідомив, що 20 грудня минулого року за місцем спільного мешкання під час розпиття спиртних напоїв в ході раптово виниклої сварки сокирою завдав декілька ударів вітчиму по голові та тулубу, після чого з метою укриття слідів злочину перетягнув тіло до садка, де прикидав снігом. Свій одяг та сокиру зі слідами крові він спалив в печі.

За цим фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині чоловік зарубав вітчима і викинув тіло в сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути