вівторок, 28 лютого 2012 16:47

У Маріуполі "співробітники служби милосердя" жорстоко били пенсіонерів

У Маріуполі "співробітники служби милосердя" жорстоко били пенсіонерів

У Маріуполі четверо зловмисників під виглядом соціальних працівників потрапили до квартири пенсіонерів у пошуках великої суми грошей. Як з'ясувалося пізніше, старі стали випадковими жертвами розбійників.

Як розповів слідчий відділу Жовтневого РВ Володимир Шалений, 2-є жінок подзвонили до квартири та назвалися співробітницями служби милосердя, пише УНН.

Жінки запевнили, що нібито принесли допомогу, яку повинні віддати якомога швидше. Пенсіонерка відкрила двері, її збили з ніг ударом в обличчя, тому перешкоджати діям невідомих вона вже не могла. Аби господиня не покликала на допомогу сусідів, одна з так званих соцпрацівників затулила їй рота. В цей час її помічниця разом з чоловіком шукала гроші. А 4-ий спільник взяв на себе розмову з літнім чоловіком, якого раптово побачив у кімнаті. Пенсіонер з останніх сил оборонявся, відбивався милицею, за що й поплатився життям, отримавши удар по голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раніше засуджений пограбував і порізав пляшкою 9-класника

У квартирі своїх жертв нападники знайшли майже 3 тис. гривень і золоту обручку. З місця події крадії попрямували до найближчого магазину за спиртним. За декілька днів вони були затримані співробітниками карного розшуку.

Четверо молодих людей віком до 30 р., що прикривалися маскою милосердя, не мали постійного місця проживання та офіційного працевлаштування, вели жебракуватий спосіб життя та годувалися за рахунок небайдужих маріупольців.

Зазначимо, що стосовно зловмисників порушено кримінальну справу за ч.1 ст.119 "Вбивство через необережність" та ч.3 ст.187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 12 р. позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі "співробітники служби милосердя" жорстоко били пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути