Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2012 14:11

Грабіжник вистрелив продавцю в обличчя

Грабіжник вистрелив продавцю в обличчя

Рівненські правоохоронці розшукують худорлявого чоловіка у темному одязі, років 25-30 на вигляд. Учора 27 лютого близько 16-години він пограбував магазин у райцентрі Гоща Рівненської області. Зловмисник поранив 41-річну продавчиню пострілом в голову.

Продуктовий магазинчик розташований неподалік автотраси Київ-Чоп. За словами продавця, по обіді до закладу увійшов незнайомий молодий чоловік. Він придбав собі пива та усамітнився у одній із критих кабінок. За якийсь час зайшов ще один покупець, щось придбав і вийшов.

"Потерпіла, нахиливши голову над прилавком, записувала інформацію у накладну. Почувши поряд із собою кроки, підвела погляд", - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління міліції. – "Жінка подумала, що то клієнт приніс їй порожню пляшку з-під пива. Однак він націлив на неї дуло пістолета і промовив: "Стояти. Це пограбування".

У першу мить продавець не повірила у загрозу, гадала, що її розігрують. Тому порадила незнайомцю забиратися звідти геть. У відповідь молодик вистрілив їй в обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раніше засуджений пограбував і порізав пляшкою 9-класника

З каси грабіжник забрав близько 600 гривень, вибіг на двір і зник. На відстані сотні метрів від магазину немає жодного жилого будинку. Приміщення також не обладнане протипожежною чи охоронною сигналізацією.

Зловмисника з пістолетом уже розшукують. Він був вбраний у все чорне: у в'язану шапку, жилетку з болоньї, в'язаний светр та спортивні штани. Продавець запам'ятала, що у нього квадратне підборіддя.

"Ми відпрацьовуємо кілька різних версій. Можливо, у чоловіка був спільник", - каже Василь Лазутко, начальник УМВС області. – "За фактом уже порушено кримінальну справу за розбій, яка передбачає до семи років позбавлення волі".

Перелякану продавчиню оглянули хірурги Гощанської районної лікарні. Після надання допомоги її відпустили додому.

Нагадаємо, 21 лютого продуктовий магазин у Рівному пограбував 20-річний безробітний, озброєний ножицями. Його схопили уже за 2 години після нападу на продавця.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник вистрелив продавцю в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути