понеділок, 09 січня 2012 12:41

У пограбованому донецькому банку заперечили факт викрадення 5,5 мільйонів

У пограбованому донецькому банку заперечили факт викрадення 5,5 мільйонів

Інформація, про те, що в результаті збройного нападу на VIP-відділення "Приватбанку" в Донецьку були викрадені 5,5 мільйона гривень - не відповідає дійсності. Про це повідомили у прес-службі банку.

"Шановні колеги, ще раз звертаю Вашу увагу, що інформація, поширена низкою ЗМІ про те, що в результаті збройного нападу на VIP-відділення "Приватбанку" в Донецьку були викрадені з банку 5,5 мільйона гривень, не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Далі служба безпеки "Приватбанку" пояснила, чому грабіжники в Донецьку не змогли винести гроші.

"У результаті збройного нападу на VIP-відділення банку в Донецьку всі кошти клієнтів залишилися недоторканими", - повідомила прес-служба безпеки установи.

У банку також наголосили, що в цьому відділенні було встановлено спеціальний сейф для прийому готівки, відкрити який можуть тільки інкасатори, в той час як доступ до нього співробітників відділення чи сторонніх осіб неможливий. Також в VIP-відділенні в Донецьку не було і не могло бути великих сум, наголосили у банку.

ВІДЕО:  "Банда Кульгавого" поставила в незручне становище донецьку міліцію

"Всі ці заходи, а також той факт, що після сигналу тривоги охорона приїжджає у відділення протягом трьох хвилин, робить будь-які спроби пограбування безглуздими", - сказав керівник Служби безпеки "Приватбанку" Станіслав Крижанівський.

Також в повідомленні прес-служба нагадує, що "у день нападу сигнал тривоги, переданий співробітниками відділення, потрапив на централізований пульт охорони о 14.56, а вже о 14.59 на місце прибули оперативні групи охоронної фірми і міліції".

Раніше повідомлялося, що міліція затримала двох жителів Запорізької області, один з яких виготовив, а інший збув зброю, з якої було вбито п'ять осіб під час пограбування відділення "Приватбанку" в Донецьку. Щодо нього і посередника порушено кримінальну справу.

 

Зараз ви читаєте новину «У пограбованому донецькому банку заперечили факт викрадення 5,5 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути