середа, 29 лютого 2012 08:54

На Закарпатті знайшли спалений труп дитини

27 лютого опівдні в лісосмузі поблизу села Верхній Коропець Мукачівського району Закарпаття міліціонери знайшли труп дитини. Попередньо встановлено, що її спалили.

Правоохоронці здогадуються, що це може бути 5-річний Іван Тербан з Мукачева. У неділю про його зникнення до міліції заявив батько 45-річний Михайло. Того ж дня чоловік спалив себе в лісі між селами Березинка і Куштановиця.

"Від неділі й до вівторка мукачівські міліціонери прочісували всі ліси, що поблизу Мукачевого, - розповіла прес-секретар Мукачівського міськвідділу міліції Наталія Машіко. – Правоохоронці припускали, що чоловік перед тим, як спалити себе, міг убити дитину, або ж вона загинула якимось іншим чином. В обід вівторка міліціонери натрапили на спалений труп дитини. Він був настільки пошкоджений вогнем, що одразу ідентифікувати його не вдалося".

Знайдені залишки тіла відправили на експертизу. Вона має встановити особу та фактичну причину смерті. Однак вже зараз міліціонери припускають, що це саме той хлопчик, про зникнення якого заявляв покійний мукачівець. Хоча дитину було знайдено в лісі, що за 10 кілометрів від того місця, де в неділю згорів батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка кинула свою дитину в річку, а потім намагалася накласти на себе руки

Михайло Тербан останнім часом жив із рідним братом. Дружина покинула його через те, що він її бив. Однак час від часу Михайло забирав сина до себе. Сусіди кажуть, що чоловік був відлюдькуватий, ні з ким не спілкувався. Хоча на обліку в психдиспансері не перебував. Крім Івана, у Тербанів був старший 6-річний син.

Нагадаємо, у неділю до мукачівських міліціонерів зателефонував чоловік. Він розповів, що у вівторок вийшов на прогулянку зі своїм сином, однак загубив його у місті. Погрожував, якщо міліціонери не відшукають дитину – він спалить себе. Назвав місце, де планує здійснити суїцид. Коли міліціонери виїхали до лісу, що на околиці Мукачевого, чоловік вже згорів. Того ж дня правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом навмисного вбивства дитини.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті знайшли спалений труп дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути