пʼятниця, 07 квітня 2017 17:26

Вихователька указкою зламала дитині палець

Вихователька указкою зламала дитині палець
Вихователька дитсадка травмувала дитину ФОТО: bukinfo.com.ua

6 квітня у Житомирі вихователька садочка указкою зламала палець дитині. Матір потерпілого хлопчика звернулася в поліцію.

Про це повідомляє Житомир.info.

"У дитсадку №38 вихователька вдарила 6-річного хлопчика указкою по руці. Дитину забрали до дитячої обласної лікарні. Медики діагностували закритий перелом великого пальця лівої руки. Завідуюча дошкільного закладу Лідія Постернак розповіла, що до неї в кабінет заходила мати із сином. Їй показала травмований палець. Вона і сказала жінці написати заяву. Виховательку змусила написати пояснювальну. У свою чергу вона запевняє, що не била дитину. За її версією, хлопчик дуже активний. Він ліз на підвіконня, перевертав стільці. На зауваження не реагував. У результаті - травмувався дверцятами шафки. Завідувачка каже, що 6 квітня був останній робочий день виховательки. Ще у березні працівниця написала заяву про звільнення", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В елітному дитсадку зґвалтували 3-річну дитину

Поліція відкрила кримінальне провадження. Слідчі з'ясовують обставини.

"Звичайно, мені прикро за цей випадок. З колективом буде проведена робота щодо недопущення подібних інцидентів. Просимо у батьків вибачення", - додала Лідія Постернак.

У Києві 4-річна вихованка одного із дитячих садочків повернулася додому із гематомою на лобі і синцями на переніссі та під очима. Батьки дівчинки підозрюють, що дитину вдарила вихователька, коли та не захотіла їсти картоплю. Однак у садочку переконують, що дівчинка сама вдарилася. Проводять службове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Вихователька указкою зламала дитині палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути