Ексклюзиви
четвер, 02 лютого 2017 09:42

Вихователька побила 4-річну дитину за поганий апетит

Вихователька побила 4-річну дитину за поганий апетит

У Києві 4-річна вихованка одного із дитячих садочків повернулася додому із гематомою на лобі і синцями на переніссі та під очима. Батьки дівчинки підозрюють, що дитину вдарила вихователька, коли та не захотіла їсти картоплю. Однак у садочку переконують, що дівчинка сама вдарилася. Проводять службове розслідування.

Про це йдеться в ТСН.

"Я прихожу, а у дитини лоб синій, шишка, синець і червоне перенісся. В садочку Катя висувала різні версії - то кіт подряпав, то вдарилася. Викликала швидку і вже дорогою до лікарні донька розповідала про конфлікт з вихователькою. Катя завжди погано їсть, картоплі не вживає взагалі. Того дня на обід була сосиска і пюре, яке дитина відмовилася з'їсти", - розповідає мама дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня у дитячому садку побила 5-річного хлопчика

Батьки просили розібратися в ситуації адміністрацію закладу. Завідувачка каже, що вихователька - цінний працівник, за 5 років роботи до неї жодних претензій. А синці та ґулю дитина, імовірно, набила собі сама. Щоб розібратися у конфлікті — створили спеціальну комісію із працівників закладу.

Батьки звернулися до поліції.

У Харкові няня Жанетта Давидян близько 2 місяців обзивала та била півторарічного хлопчика. Докази такої поведінки отримала мати дитини, Ганна Якименко, коли залишила вдома ввімкнутий диктофон.
Зараз ви читаєте новину «Вихователька побила 4-річну дитину за поганий апетит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути