пʼятниця, 16 грудня 2016 10:31

Няня у дитячому садку побила 5-річного хлопчика

У місті Сарни на Рівненщині нянечка в садочку Наталя Адодіна побила 5-річного Микиту Маслянчука. Дитина знаходиться в травматології. Мати звернулася до поліції. Проте в садочку заявили, що малюк просто впав, йдеться в сюжеті ТСН.

 

"Мати забрала з садка дитину з розбитою губою та синцем під оком. Хлопчик розповів, що його побила помічник вихователя за те, що він не спав удень в належний для цього час. Мати обурена, бо вихователі їй заявили, що дитина випадково впала, а до медсестри її навіть не водили. Згодом сказали, що дитина спровокувала няню і та вдарила його по губах", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учитель побив школярку-сироту

За результатами судмедекспертизи, встановлено наявність у малолітнього потерпілого тілесних ушкоджень. Правоохоронці розпочали слідство. Якщо доведуть провину нянечки, їй загрожує штраф, виправні або громадські роботи. Мама Микити певна, це покарання занадто легке, тому ще планує подавати до суду про стягнення матеріальної та моральної компенсації.

Няня після інциденту звільнилася за власним бажанням, а старшому вихователю виписали догану, нині вона на лікарняному. Із рештою працівників у садочку провели профілактичні бесіди.

У Харкові няня Жанетта Давидян близько 2 місяців обзивала та била півторарічного хлопчика. Докази такої поведінки отримала мати дитини, Ганна Якименко, коли залишила вдома ввімкнутий диктофон.

Зараз ви читаєте новину «Няня у дитячому садку побила 5-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути