середа, 05 квітня 2017 19:10

В елітному дитсадку зґвалтували 3-річну дитину

В елітному дитсадку зґвалтували 3-річну дитину
Садок "Кияночка" ФОТО: obozrevatel.com

У Солом'янському районі столиці на території приватного загальноосвітнього навчального закладу "Кияночка" зґвалтували 3-річну дівчинку. Дитина розповіла мамі про "дядю".
Школа-садок знаходиться на вулиці Борщагівській.

Про це повідомив "Обозреватель".

"Дівчинку з ушкодженнями доставили в хірургічне відділення однієї зі столичних лікарень, увечері 4 квітня. Хоча співробітники навчального закладу в поліцію не зверталися. Як вихователі не додивилися чи випустили з поля зору дитину - велике питання. Нині правоохоронці встановлюють причетність співробітників навчального закладу до цього інциденту. У поліції не кажуть, чи відкриватимуть кримінальну справу. Слідство категорично проти коментарів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річну дитину зґвалтував рідний тато

Школу-дитсадок заснували заслужені працівники культури України Галина і Дмитро Кайгородови. У цей заклад приймають дітей віком від 2 років і до 4 класу. Вартість навчання/перебування дитини обходиться у 6 тисяч гривень на місяць. Разом з тим є вступний внесок. Теж 6 тис. грн. Дитячий садок є першою сходинкою культурного центру "Кияночка". Це багатоступенева система хореографічної освіти. У структуру також входять Школа мистецтв, Київський хореографічний коледж, театр "Молодий балет Києва" та ін.

В Олександрійському районі Кіровоградщини 22-річний парубок зґвалтував 16-річну дівчину. Чоловікові загрожує до 7 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «В елітному дитсадку зґвалтували 3-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути