середа, 07 березня 2007 13:50

Вибухнула бомба у п"ятиповерховому будинку у Петербурзі

У Санкт-Петербурзі (РФ), на вулиці Некрасова, 31, підірвали бомбау, повідомляє агенція "Інтерфакс" з посиланням на Головне управління МНС по місту.

За словами рятувальників, невідомий вибуховий пристрій спрацював на козирку під"їзда, внаслідок чого у п"ятиповерховому будинку вибило все скло у вікнах. Потерпілих немає, незначні пошкодження отримав припаркований поряд з будинком автомобіль.

У петербурзькому ГУВС заявили, що потужність вибухового пристрою склала близько ста грамів у тротиловому еквіваленті. Агенція ИТАР-ТАСС у свою чергу повідомила, що вибух стався в одній з квартир, внаслідок чого приміщення отримало незначні руйнування.

А видання "Фонтанка.Ру" передає, що вибух стався під козирком одного з під"їздів будинку. Причому підірвати намагалися припарковану поряд машину, у якої вибило лобове скло.

За іншими відомостями видання, вибух був замахом на життя директора сміттєпереробного заводу в Яніно Уварова. Бомба була закладена над входом у під"їзд будинку, де проживає підприємець, і спрацювала, коли він підходив до своєї машини, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вибухнула бомба у п"ятиповерховому будинку у Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути