Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2007 10:55

Вбиті в Таїланді росіянки могли бути свідками іншого злочину (ФОТО)
6

Поліція Таїланду виявила нові докази у справі про здійснене у минулі вихідні вбивство двох росіянок на пляжі курорту Таїланду Паттайя, повідомляє в понеділок газета Nation. Перегляд записів, зроблених камерами спостереження, показало, як "високий чоловік невизначеної національності" зупинив мотоцикл біля доріжки на пляж, підбіг до російських туристок, що лежали там, відкрив по ним вогонь з пістолета, а потім утік з місця злочину.

Зараз поліція відкидає можливість того, що вбивство було здійснене з метою пограбування, і дотримується версії, що його здійснив член підліткової банди. Дві основні версії припускають, що росіянки або стали мимовільними свідками іншого злочину, за що і поплатилися життями, або їх убив знехтуваний прихильник.

Жертвами злочину стали 30-річна Тетяна Цимфер і 25-річна Любов Свіркова, які приїхали з Кемерово 16 лютого. Їх тіла були виявлені у суботу вранці на пляжі Чомтьен. На думку експертів, вбивство сталося близько 4-5 годин ранку 24 лютого.

Слідчі знайшли на піску поряд з пляжними шезлонгами відбитки взуття військового зразка: не виключено, що ці сліди можуть належати вбивці. Поліція припустила, що він був членом одного з молодіжних угрупувань - інші зазвичай ходять босоніж або у капцях. На місці злочину було знайдено і гільзи: невідомий зробив чотири постріли з 9-міліметрового пістолета.

За надання інформації, яка привела б до арешту вбивці, призначена нагорода у сто тисяч батів Таїланду (близько 3 тисяч доларів).

Як розповів один із свідків, що опинився недалеко від місця події, він чув постріли, після чого побачив молоду людину тайської зовнішності, що тікала з пляжу. Вірогідний злочинець вибіг на дорогу і поїхав на схованому там мотоциклі.

Поліцейські, що прибули на місце злочину, виявили, що росіянки були убиті чотирма пострілами. На тілах жертви не виявлено слідів боротьби і насильства. Мабуть, вони не встигли помітити вбивцю. Поряд знаходилися недопиті напої, мобільний телефон та особисті речі дівчат.

Дівчата зупинилися у готелі Dragon beach resort і мали від"їжджати з курорту 3 березня. Востаннє їх бачили напередодні увечері, вони відпочивали на березі, пише Newsru.com.




Зараз ви читаєте новину «Вбиті в Таїланді росіянки могли бути свідками іншого злочину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути