середа, 12 квітня 2017 13:20

Вагітна жінка замовила вбивство екс-чоловіка

Вагітна жінка замовила вбивство екс-чоловіка
Вагітна жінка "замовила" екс-чоловіка ФОТО: ukranews.com

У Конотопі Сумської області вагітна жінка замовила вбивство екс-чоловіка. Його життя оцінила у 2 тисячі гривень. Затримали жінку 11 квітня.

Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

"30-річна жінка, вагітна третьою дитиною, віришила позбутися колишнього чоловіка. Її не влаштовувало те, що після розриву він продовжував жити у її квартирі. Більше того, чоловік зловживав алкоголем. Сім'я прожила разом 7 років. Народили двох дітей. Їм - 7 та 3 роки. З часом відносини подружжя зіпсувалися. Жінка зустріла нового коханого, від якого чекає дитину. Пішла жити до нього. Проте думки, що в неї вдома живе колишній, не давали спокою. За допомогою звернулася до свого знайомого. "Кілеру" дала завдаток. Решту обіцяла після виконаної роботи. Приголомшений найманець відразу повідомив поліцію. Правоохоронці інсценували вбивство чоловіка. Зробили відповідне фото. А знайомий показав його замовниці. За "вбивство" отримав винагороду. А це - 2 тисячі гривень. Після цієї операції жінку затримали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф зафіксував 57 убивств

Затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне жінці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув'язнення. Триває досудове розслідування.

У Миколаєві затримали банду, яка на замовлення залякувала та вбивала бізнесменів. Троє чоловіків проникли на територію підприємства. Підпалили авто із власником фірми. Правоохоронці завадили злочинцям до кінця виконати замовлення. Бандитів затримали одразу після замаху. Вони зізналися, що виконували замовлення конкурента потенційної жертви. Він же хотів забрати бізнес. Разом із підприємцем мали ліквідувати агрофірму, техніку та майно.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна жінка замовила вбивство екс-чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути