вівторок, 11 квітня 2017 17:02

Затримали банду, яка на замовлення "прибирала" підприємців
10

Підпалили авто
Фото: Відділ комунікації поліції області
Підпалили авто
Знайшли зброю та боєприпаси
Знайшли зброю та боєприпаси
Знайшли зброю та боєприпаси

У Миколаєві затримали банду, яка на замовлення залякувала та вбивала бізнесменів. Організатора та його спільників спіймали на гарячому та завадили вбивству.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Троє чоловіків проникли на територію підприємства по вулиці Дніпровської. Підпалили авто DAF із 33-річним власником фірми. Правоохоронці завадили злочинцям до кінця виконати замовлення. Бандитів затримали одразу після замаху. Вони зізналися, що виконували замовлення конкурента потенційної жертви. Він же хотів забрати бізнес. Разом із підприємцем мали ліквідувати агрофірму, техніку та майно. За місцем проживання затриманих провели обшуки. Виявили зброю та боєприпаси", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У середмісті Києва прогримів вибух

"Організатором виявився 47-річний місцевий. Він раніше був судимий. У 2011-му його звільнили за актом амністії. На волі створив злочинну групу. До складу підібрав колишніх спортсменів. Їм - 26, 27 і 39. Один із них приїхав з Молдови. Керівник ретельно контролював своїх підлеглих. Однак потай від нього вживали наркотики. Зловмисники спершу штучно створювали проблемні ситуації для бізнесменів. Залякували їх підпалами автівок. А потім пропонували свої послуги щодо вирішення проблеми. В іншому випадку підприємці могли втратити бізнес. За такою схемою злочинці діяли кілька років. За цей час постраждало багато людей. Більшість з них боялися писати заяву в поліцію. Усіх перевіряють на причетність до інших злочинів. Замовника - шукають. Триває розслідування", - розповів начальник Нацполіції в області Юрій Мороз.

У Рівному в дворі приватного будинку по вул Вербовій вибухнув та згорів електрокар Renault Zoe. Автомобіль належав 40-річній підприємиці. Користувався ним її 41-річний чоловік. В результаті пожежі іномарка майже повністю згоріла, тому відновленню не підлягає. Поліцейські з місця події вилучили продукти горіння. Власник авто деталі інциденту не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Затримали банду, яка на замовлення "прибирала" підприємців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути