Ексклюзиви
пʼятниця, 31 січня 2014 12:49

В Ужгороді "Жигулі" врізались у маршрутку з людьми: загинув п'ятирічний хлопчик

Автопригода трапилася в Ужгороді 30 січня близько сьомої вечора. Водій автомобіля "ВАЗ-2106" зіткнувся із міською маршруткою. Як наслідок - загинув п'ятирічний хлопчик.

"Аварія сталася на транспортному мості через річку Уж на вулиці Баб'яка. 42-річний водій автомобіля "Жигулі" шостої моделі, рухаючись зі сторони вулиці Загорської у напрямку Слов'янської набережної, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автобусом "ПАЗ", - розповіла начальник СГЗ Ужгородського міського відділку міліції Діана Дорогій. - Справа в тому, що вдень було тепло, сніг розстав. А надвечір підмерзло, на мосту утворилася ожеледиця".

Внаслідок зіткнення 33-річну пасажирку та її 5-річного сина викинуло з легковика на дорогу. Хлопчик від отриманих травм помер на місці пригоди. Потерпілу жінку та водія легковика із численними ушкодженнями госпіталізували в обласну лікарню.

"Водій "Жигулів" випадково підібрав свою знайому з малим сином. Вона добиралася після роботи додому. Він запропонував підвезти", - повідомила Діана Дорогій. - В автобусі, з яким зіткнулися "шістка", було небагато пасажирів, близько десятка. На щастя, ніхто з них не постраждав".

За фактом аварії правоохоронці проводять слідство. Автомобіль "ВАЗ-2106" знаходиться на штрафмайданчику Ужгородського міськвідділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді "Жигулі" врізались у маршрутку з людьми: загинув п'ятирічний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути