четвер, 30 січня 2014 17:46

Трасу Одеса-Київ перекрили бетонними блоками

Трасу Одеса-Київ перекрили бетонними блоками

29 січня 2013 року на 154-му кілометрі траси Одеса-Київ, в районі Любашевки, частина траси в бік Одеси була перекрита бетонними блоками. За словами очевидців, закриті три з чотирьох смуг руху. Блоки стоять поперек дороги, біля них є шлагбауми і пост ДАІ. На питання автомобіліста у співробітників ДАІ, навіщо перекрили трасу, правоохоронці послались на погану погоду.

"Місто засипало, область засипало. Будемо розбирати, коли дадуть вказівку, коли потеплішає і сніг почне танути. Може завтра-післязавтра, а може в березні", - зазначив один зі співробітників Державтоінспекції.

Він також запропонував автомобілісту проїхати по одній вільній смузі і звернутися у відділ зі зв'язків з громадськістю відомства за роз'ясненнями. Разом з тим в облДАІ заявили, що проїзд по київській трасі в даний час відкрито.

"По Київській трасі проїзд відкрито, є лише заборону на в'їзд вантажного транспорту. А бетонні блоки встановили, щоб запобігти ДТП за складних погодних умов", - відзначили в прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Трасу Одеса-Київ перекрили бетонними блоками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути