Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2013 15:06

В Ужгороді пройшов незвичний дощ з піском
5

Фото: Фото: mukachevo.net

Обіцяне синоптиками погіршення погоди в Ужгороді триває вже не перший день. Напередодні дув сильний південний вітер, який приніс дощ. Однак сьогодні зранку з неба лилася не тільки вода, пише mukachevo.net.

Перехожі помічали, що їхній одяг не тільки намокає, але і покривається дрібним жовтим, можливо, помаранчевим піском. На машинах плями від води і піску були ще помітнішими. У краплях дощу, що пройшов цієї ночі на Закарпатті, захопивши західні та північні райони - Ужгородський та Мукачівський, можна було розгледіти дрібні крупинки піску різного кольору - від сірого до червоного. Такого не пам'ятають навіть літні люди. Та дощ із піском - звичайне явище і приноситься вітром.

Люди, які потрапили під нього, відзначали, що краплі мають дивний буро-коричневий колір, що чітко видно на одязі та автомобілях. Подібне сталося у краї в 2005 році на Великоберезнянщині, коли тут випав жовтий сніг.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді пройшов незвичний дощ з піском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути