пʼятниця, 25 жовтня 2013 17:05

У пологовому Маріуполя через дві смерті побили вікна і розписали стіни матами
10

Фото: Фото: 0629.com.ua

24 жовтня близько 21.00 у Маріуполі невідомі особи вибили вікна пологового будинку №3. Саме в ньому 22 жовтня вночі померла 39-річна Марина Шабанова. А 23 жовтня — її новонароджена донька, яку одразу ж похрестили та назвали Уляною.

Це була єдина спільна дитина у Марини та її чоловіка Ігоря. Він звинуватив медиків у недбальстві, цього ж дня пошкодив два вікна у пологовому. У Марини залишилось 3 дітей від першого шлюбу, 9-ти, 11-ти та 18-ти років. Старший син покійної Ілля, що навчається у медуніверситеті, хотів організувати акцію протесту під стінами пологового будинку, але передумав.

За словами начальника прес-служби міліції Юлії Лафазан, зараз встановлюються підозрювані у погромі пологового будинку особи.

"З метою швидкого розкриття цієї справи, не буду розголошувати, скільки їх було. А також їхній вік. Чи є вони знайомими і друзями старшого сина покійного, теж невідомо", - сказала вона.

Невідомі також потрощили москітні сітки та розмалювали фасад пологового. Залишили надписи "За мать", "Все, вам .., с*ки" та інші, розмалювали скло на кількох вікнах. Але медики того ж вечора зафарбували всі вирази.

"На даний момент відомо, що зловмисники розмальовували стіни зеленою фарбою. Такі надписи найсвіжіші. На стінах є й інші графічні зображення, які наносили раніше", - додала Юлія Олександрівна.

Пацієнти пологового були налякані діями зловмисників. Адже дзвін розбитого скла було чути далеко.

Того ж вечора маріуполець Олег звернувся в міліцію зі скаргою. Повідомив, що в 400 м від пологового у дворі його будинку двоє хлопців та дівчина розмалювали тією самою зеленою фарбою фари його "Шкоди". Постраждав від зеленої фарби також і "Хюндай", що стояв поруч. Запис з відео-реєстратора він заніс в міліцію та повідомив, що серед юнаків не було сина померлої Іллі, якого він знав.

Вчора головний акушер-гінеколог МОЗ України В'ячеслав Камінський заявив, що смерть породіллі настала не з вини лікарів, а через патологію черевної аорти, яка розірвалась під час пологів. І врятувати жінку було неможливо. Але остаточних висновків судово-медичної експертизи ще немає.

Зараз ви читаєте новину «У пологовому Маріуполя через дві смерті побили вікна і розписали стіни матами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути