вівторок, 08 травня 2018 14:39

У поліції розповіли подробиці викрадення чоловіка

У поліції розповіли подробиці викрадення чоловіка
28-річного чоловіка у місті Вишневе на Київщині викрала дівчина та двоє її товаришів. Фото - UA-Reporter.com

28-річного чоловіка у місті Вишневе на Київщині викрала дівчина та двоє її товаришів. Знущання над ним фільмували на камеру. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Близько третьої години ночі чоловік у кав'ярні познайомився з дівчиною. Між ними стався конфлікт, який переріс у бійку. Дівчину швидко прийшли захистити її товариші - кривдника погрузили у багажник автівки і вивезли на територію промзони міста. Там розлючена дівчина рукояткою травматичної зброї наносила удари чоловіку по голові, змусили його роздягнутися. Це все фільмували на мобільний телефон. Досхочу розважились і залишили там чоловіка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка викрали на очах у дружини

Потерпілий місцевий житель сам звернувся до поліції і повідомив про те, що з ним сталося. Також він повідомив, що ці невідомі забрали у нього сумку з грошима та надав прикмети нападників.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції затримали двох чоловіків, які причетні до викрадення та пограбування. Ними виявилися 25-річні жителі Вишневого. У них вилучили мобільний телефон з відзнятим відеодоказом, травматичну зброю. Також вилучили автівку Chevrolet, в якій перевозили викраденого чоловіка і де залишились його речі. Судом чоловікам обрана міра запобіжного заходу - домашній арешт. Дівчину розшукують.

Зараз ви читаєте новину «У поліції розповіли подробиці викрадення чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути