неділя, 02 вересня 2012 15:31

У Павлограді чоловік вимагав від підприємців грошей, погрожуючи ртуттю

У Павлограді чоловік вимагав від підприємців грошей, погрожуючи ртуттю
"Ртутньому" зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Фото: ukrday.com

Співробітники міліції затримали в Павлограді (Дніпропетровська обл.) чоловіка, який погрожував розлити ртуть, якщо не отримає гроші від підприємців.

Як повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Дніпропетровській області, у середині серпня у двох магазинах міста знайдені конверти з листами, де невідомий вимагав гроші, а в іншому випадку погрожує розправою шляхом використання ртуті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінничанин зі злості налив ртуті у взуття рідному братові

"Комплексом оперативно-розшукових заходів співробітниками Павлоградського міського відділу міліції був встановлений і затриманий непрацюючий, раніше судимий 41-річний місцевий житель, який із метою отримання грошових коштів написав три записки з однаковим текстом, які містять загрозливий характер, і дві з них використовував, а третю вилучили у нього за місцем проживання. Зараз він заарештований", - йдеться в повідомленні.

Слідчий відділ Павлоградського міського відділу міліції порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 189 (вимагання) КК України. Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «У Павлограді чоловік вимагав від підприємців грошей, погрожуючи ртуттю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути