вівторок, 21 серпня 2012 16:59

В Києві підірвали офіс "Спецкиївбуду"

В Києві підірвали офіс "Спецкиївбуду"
Будівлю підпалили навмисне. Фото: stuffkit.com

Сьогодні в близько п'ятої години ранку згорів офіс Виробничого об'єднання "Спецкиївбуд". Підприємство займається електромонтажними роботами. Двоповерхова будівля знаходиться на вулиці Доброхотова, 5б.

"Спочатку пролунав вибух, а потім офіс загорівся. Всі меблі та техніка, які були всередині, знищені. На щастя людей в той момент в офісі не було, так, як це була темна пора доби. Зараз на місці проводяться нагальні експлуатаційні роботи. Офіс був досить великим. Там стояло близько десятка робочих столів. Звичайно, що ремонт доведеться робити власним коштом", - розповіла одна із працівниць підприємства.

Жінка вважає, що їх навмисно підпалили.

"А що це ще може бути? У нас молода, перспективна фірма. Тим більше спочатку був вибух, а це означає, що не випадково приміщення загорілося" - пояснила працівниця "Спецкиївбуду".

В Управлінні держтехногенбезпеки Києва також вважають, що будівлю підпалили навмисне.

"Поки на місце приїхали пожежники, одне із приміщень будівлі повністю окутав вогонь. Внаслідок чого, згоріли меблі та техніка, які були всередині, а також два вікна та вхідні двері. Так, як першочерговою версією є підпал, то міліція шукає винних," - розповіли в управлінні.

Зараз ви читаєте новину «В Києві підірвали офіс "Спецкиївбуду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути