пʼятниця, 27 липня 2012 14:29

Через масштабну пожежу пів-Одеси затягло димом

Салон краси та студія загару "Майамі" загорілися сьогодні, 27 липня, об 11:00. Салон розташовано у центрі Одеси - на розі вулиці Великої Арнаутської, 27 і Канатної. Будівля повністю згоріла, причину загоряння поки невідомо. Жертв і постраждалих немає. Цю інформацію підтвердили у прес-службі головного територіального управління МНС в Одеській області.

Пожежники приїхали на місце за 9 хвилин. У одній будівлі з салоном знаходиться продуктовий магазин. Мешканці сусідніх будинків стверджують, що загоряння почалося з салону краси, потім вогонь перекинувся на магазин "Лукошко".

"Пожежу локалізували об 12:10, але його ще гасять. Там 500 кв. метрів. На виклик виїхали 11 одиниць техніки, це близько 30 - 40 пожежників. Постраждалих немає, всі встигли вийти", - розповіла з прес-служби МНС Майя Грінько.

На місці надзвичайної ситуації зібрався натовп глядачів. За словами очевидців, дим видно з усіх боків, доносяться глухі удари. Співробітники магазина в поспіху виносили речі з приміщення. В даний час повністю блоковано рух по вулицям Канатній та Арнаутській. У прилеглої частини відключили електрику.

"У самому "Майамі" був високовольтний електрокабель. Тому ми не приступали до гасіння, а чекали поки приїдуть енергетики. Інакше б там всіх повбивало", - додала Майя Грінько.

Пожежі присвоєно перший - вищий - ранг небезпеки. Можлива причина загоряння - коротке замикання на горищі будинку.

 

Зараз ви читаєте новину «Через масштабну пожежу пів-Одеси затягло димом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути