Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2012 12:14

Потужний ураган завдав удару по США: люди сидять без світла, не працюють аеропорти
10

Ураган прийшов з півдня і стрімко поширився на кілька штатів
Фото: Фото: Reuters
Найбільше постраждали штати Нью-Йорк, Пенсільванія, Вермонт і Огайо
Пориви вітру виривали з коренем дерева
162 літака були змушені зробити проміжні посадки
Близько місяця тому Сполучені Штати вже відчули на собі удар стихії

Потужний торнадо налетів на Нью-Йорк і трохи на інші американські штати. В результаті розгулу стихії без світла залишилися більше 300 тисяч будинків, в аеропортах затримані сотні авіарейсів.

Ураган прийшов з півдня і стрімко поширився на кілька штатів. Найбільше постраждали штати Нью-Йорк, Пенсільванія, Вермонт і Огайо, де найсильніші пориви вітру виривали з коренем дерева, зривали дахи з будинків і несли автомобілі з доріг. Тільки в одному аеропорту Нью-Йорка довелося скасувати 842 авіарейсу, 162 літака були змушені зробити проміжні посадки, пише Дні.ру.

Також повідомляється, що через пожежу, викликану ударом стихії, в Нью-Йорку постраждали більше 20 осіб. Блискавка потрапила в семиповерхову житлову будівлю, пожежники більше чотирьох годин боролися з вогнем. В результаті пожежі безліч мешканців отримали опіки і травми. Також постраждали два співробітники протипожежної служби, один з яких знаходиться в критичному стані. За інформацією американського Центру попередження природних катастроф, повідомлень про жертв торнадо поки не надходило.

Додамо, що близько місяця тому Сполучені Штати вже відчули на собі удар стихії. Через найпотужніший шторм, який обрушився на східне узбережжя країни на початку липня, загинули 17 людей.

Зараз ви читаєте новину «Потужний ураган завдав удару по США: люди сидять без світла, не працюють аеропорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути