Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2012 15:02

У Київському центрі ендокринології впав ліфт, є постраждалі

У Київському центрі ендокринології впав ліфт, є постраждалі
Зараз постраждала отримує медичну допомогу в повному обсязі. Фото: mignews.com.ua

Жінка, що постраждала внаслідок падіння ліфта в Київському міському центрі ендокринології під час пожежі, госпіталізована з опіками, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За повідомленням Головного управління охорони здоров'я КМДА, 31 липня близько 7.00 у шахті ліфта одного з приміщень Київського міського центру ендокринології та обміну речовин на вул. Пушкінській, 22-А виникла пожежа.

В цей час на стаціонарному лікуванні у відділенні Центру перебувало 50 пацієнтів. Працівники Центру прийняли заходи з евакуації хворих та надання їм необхідної медичної допомоги відповідно до інструкції, що регламентує дії персоналу на випадок виникнення пожежі.

У момент загоряння в кабіні ліфта знаходилася пацієнтка. Внаслідок обриву кабіни через пожежу вона отримала травми. Жінці на місці події була надана невідкладна медична допомога, і вона в екстреному порядку була госпіталізована для проведення інтенсивного лікування.

Зараз постраждала отримує медичну допомогу в повному обсязі. Інші пацієнти переведені у профільні відділення Центру для продовження лікування відповідно до медичних показань.

В 8.34 хвилини пожежу було ліквідовано. На місці події працюють фахівці Головного управління з надзвичайних ситуацій КМДА.

Зараз ви читаєте новину «У Київському центрі ендокринології впав ліфт, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути