пʼятниця, 25 січня 2013 11:07

У київському супермаркеті "Сільпо" помирає людина. У поліклініці не поспішають йти на допомогу

У київському супермаркеті "Сільпо" помирає людина. У поліклініці не поспішають йти на допомогу
Фото: kafanews.com

Зараз у столичному супермаркеті "Сільпо" на вулиці Підлісній вмирає чоловік років 60-ти. Він впав 15 хвилин тому біля кас. Працівники викликали "швидку". Спочатку чоловік років 30-ти намагався його врятувати. Робив масаж серця та штучне дихання, передає з місця кореспондент Gazeta.ua.

Навколо зібрався натовп з 20-ти людей, всі стояли і дивились. Потім якась жінка запропонувала побігти покликати лікаря у поліклініці, яка знаходиться в 50-ти метрах від магазину. Бігало декілька чоловіків, потім охоронець, але медики відмовили. Порадили чекати на "швидку".

Чоловік, якому стало зле, охайний. Видно, що пенсіонер. Одягнений у сіру куртку. Обличчя дуже бліде. Декілька хвилин тому його обгородили візками. Зараз носять картонні коробки, аби його закрити. Швидше за все він вже помер.

"Це вже друга смерть після нового року, яку тут побачила. Минулого разу був теж чоловік, лежав майже весь день. Спочатку приїхали лікарі, констатували смерть, потім міліціонери", - каже місцева жителька.

Зараз ви читаєте новину «У київському супермаркеті "Сільпо" помирає людина. У поліклініці не поспішають йти на допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути