четвер, 17 червня 2021 10:53

Убив подругу дитинства: подробиці смертельної аварії з п'яним поліцейським

Убив подругу дитинства: подробиці смертельної аварії з п'яним поліцейським
На Вінниччині Volkswagen злетів із дороги і врізався в дерево. Загинула 28-річна жінка. За кермом автомобіля був п'яний патрульний 33-річний Роман Шахно. Фото: vinbazar.com

З'явилися подробиці смертельної аварії на Вінниччині за участю інспектора роти Управління патрульної поліції Київщини 32-річного Романа Шахна.

Старший сержант їхав за кермом Volkswagen з трьома пасажирами-уродженцями села Нова Прилука - 28-річною Зоєю Глушко і двома братами. Один із них, також патрульний поліцейський, служить у місті Хмільник Вінницької області. Він отримав важку травму – перелом хребта. Жінка загинула. Вона була подругою дитинства Шахна. Без матері залишився 7-річний син, пише Obozrevatel.

Водій пояснив, що його на дорозі нібито засліпив автомобіль, який їхав назустріч, до того ж тоді йшов дощ. Шахно намагався притиснутися до узбіччя, але зрештою вилетів у кювет.

Також правоохоронець не заперечував, що сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Напідпитку був і щонайменше один із пасажирів авто. На відео, знятому "Дорожнім контролем Вінниці", Шахно каже, що визнає провину.

"Так, звичайно, усвідомлюю. Я не хотів, щоб таке відбулося. Ми разом відпочивали, ну, так сталося. Велике горе. Я свою провину усвідомлюю повністю. Мені шкода. Я загиблу дівчину знаю з дитинства, ми разом виросли", - сказав після аварії патрульний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна компанія на мінівені влетіла в дерево: фото смертельної поїздки

Загибла Зоя Глушко раніше працювала деякий час у дитячому садку, потім - у Вінницькій обласній дитячій лікарні.

"Усі, хто їхав у цьому проклятому автомобілі, виросли в нас на очах. Ні про кого поганого не скажемо. Рома добре вчився, завжди уважний, ввічливий. Зою всі любили", - розповіли сусіди.

Окрім того, за їхніми словами, 19 років тому старший брат Романа теж загинув у ДТП на пасажирському сидінні. Тому інформація, що поліцейський, який пережив таку особисту трагедію, сів п'яним за кермо, шокувала місцевих жителів.

Роман Шахно одружений, має сина.

Аварія сталася 14 червня біля села Нова Прилука на Вінниччині. Volkswagen злетів із дороги та врізався в дерево. У результаті загинула 28-річна жінка. Ще один пацієнт в реанімації. За кермом автомобіля був п'яний 33-річний патрульний з Києва. Тест показав у його крові 1,3 проміле алкоголю при допустимій нормі 0,2.

Зараз ви читаєте новину «Убив подругу дитинства: подробиці смертельної аварії з п'яним поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути