четвер, 05 грудня 2019 14:38

Убивство сина Соболєвих: названий депутатом суддя прокоментував трагедію

Убивство сина Соболєвих: названий депутатом суддя прокоментував трагедію
В'ячеслав Соболєв назвав імена людей, яких вважає причетними до вбивства свого 3-річного сина. Фото - varjag2007su.livejournal.com

Екс-голова Вищого господарського суду Віктор Татьков не знає, чому депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв назвав його прізвище у контексті вбивства його сина.

Також він висловив співчуття Соболєвим з приводу втрати сина. Про це йдеться у заяві судді, яку передав адвокат Татькова.

"Сподіваюся, що нелюди, які це зробили, і виконавці, і замовники, отримають найсуворіше покарання. Не знаю, чому моє прізвище було названо В'ячеславом Олександровичем. Думаю, зараз буде зайвим все це з'ясовувати у нього. Просто заявляю, що не маю жодного стосунку до цього варварського злодіяння. Розраховую, що слідство найближчим часом розкриє цей страшний злочин. Готовий до будь-якого формату, який дозволить розвіяти у В'ячеслава Олександровича найменші сумніви щодо мене", - йдеться у заяві судді, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збирала мозок сина власними руками" - суд обирає запобіжні заходи убивцям 3-річного хлопчика

Татьков заочно заарештований українським правосуддям. Його підозрюють у пособництві та винесенні неправосудних рішень, майнових та корупційних злочинах, створенні й керівництві злочинної організації, втручанні у діяльність судових органів, отриманні хабаря та відмиванні коштів.

Відомо, що Татьков переховується в Австрії, адвокат судді стверджував, що його підзахисний лікується за кордоном.

Увечері 1 грудня на перетині вулиць Льва Толстого й Тарасівської у центрі Києва розстріляли позашляховик Range Rover. За кермом був підприємець і депутат Київської обласної ради 47-річний В'ячеслав Соболєв. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна с сином 3-річним Олександром. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій" дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Убивство сина Соболєвих: названий депутатом суддя прокоментував трагедію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути