Ексклюзиви
вівторок, 02 квітня 2013 10:20

У Запоріжжі домашній улюбленець порвав сім'ю: дружину забрали в реанімацію

У Запоріжжі домашній улюбленець порвав сім'ю: дружину забрали в реанімацію
Пітбуль. Фото: www.ntv.ru

У Запоріжжі бійцівський пітбуль напав на своїх господарів: чоловік і дружина отримали важкі рвані рани на тілі, жінка перебуває у реанімації.

Як повідомляє центр громадських зв'язків ГУ МВС України в Запорізькій області, 31 березня о 17.45 в Орджонікідзевський райвідділ міліції звернулася мешканка одного з будинків по бульвару Центральному з повідомленням про те, що на неї і її чоловіка напав і покусав їх бійцівський пес породи пітбуль.

"На момент приїзду на місце події слідчо-оперативної групи міліції тварина перебувала у під'їзді і кидалась на медичних працівників, не даючи можливості надати допомогу потерпілим. Враховуючи, що за словами постраждалого господаря собаки, стан здоров'я його дружини був загрозливим - через втрату крові вона втратила свідомість, міліціонери знешкодили собаку з табельної зброї", - повідомили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві собака пошматував свою господиню

Як зазначив заступник головного лікаря Центру екстремальної медицини Олег Великий, лікарі "швидкої" змогли проникнути у квартиру до постраждалих тільки після того, як міліціонери зробили 8 пострілів у агресивного пса.

"У результаті укусу собаки чоловік і дружина отримали множинні рани кінцівок і тулуба, у жінки була велика крововтрата. З численними ранами рук і ніг подружжя було госпіталізовано у 9-ту міську лікарню", - розповів Великий.

За даними міліції, інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі домашній улюбленець порвав сім'ю: дружину забрали в реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути