вівторок, 19 лютого 2013 11:26

На Вінниччині собака загриз чоловіка і розтягнув внутрішні органи по подвір'ю

На Вінниччині собака загриз чоловіка і розтягнув внутрішні органи по подвір'ю
Фото: www.nn.ru

Вночі 18 лютого в селі Юрківці Могилів-Подільського району Вінниччини собака загриз місцевого 49-річного Василя Кисляка. Тіло чоловіка вранці знайшов односельчанин 76-річний Володимир Галій.

"В суботу ввечері потерпілий прийшов в гості до друга. Мабуть, щось святкували. Близько 22.00 господар провів гостя за ворота і попрощався із товаришем, - каже прес-секретар Вінницької обласної міліції Ольга Єфремова. - Тримає собаку, на ніч відпустив їй більше провід, щоб та могла бігати по всьому подвір'ю. Пес породи - східноєвропейська вівчарка. Господар спокійно ліг спати".

Наступного ранку Володимир Галій знайшов на подвір'ї труп товариша із розкиданими внутрішніми органами. Одразу зателефонував до могилів-подільських рятувальників.

"Рано прокинувшись чоловік вийшов на двір і побачив біля будинку закривавлене та понівечене тіло друга. О восьмій годині звернувся до міліції. З'ясувалося, що чоловік загинув від укусів вівчарки. На тілі виявлено також чисельні рвані рани та укуси, - розповідає Єфремова. - Господар собаки повідомив, що потерпілий зібрався йти додому. Чому він вирішив повернутися назад до товариша і чому ніхто не чув його криків поки не відомо. Зараз міліція зясовує детальні обставини загибелі чоловіка".

Односельчани кажуть, що Василь Кисляк працював вчителем у сільській школі. Часом любив випити.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині собака загриз чоловіка і розтягнув внутрішні органи по подвір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути