пʼятниця, 13 липня 2012 12:28

Дикі собаки нападають на відвідувачів київського ботанічного саду

Дикі собаки нападають на відвідувачів київського ботанічного саду
Мінімум раз на тиждень до ботанічного викликають "швидку". Фото: rusrep.ru

Протягом останнього тижня в ботанічному саду Києва дикі собаки покусали 5-х людей. На тварин скаржаться як відвідувачі, так і адміністрація закладу, проте рішення проблеми досі не знайдено, пише ТСН.

Люди, які регулярно прогулюються садом, нарахували декілька зграй і навіть приблизно знають їхні території. Один із потерпілих розповів, що собаки накинулися на нього, бо задзвонив телефон і вони злякалися того звуку. Тепер покусаний чоловік змушений пити антибіотики та ходити на перев'язки.

Директор ботанічного саду Наталя Заіменко бідкається – з дикими собаками бореться вже кілька років, бо вони витоптують рослини та кілька разів кусали співробітників. Ботсад регулярно сплачує за вивезення собак з території, але марно – тварини повертаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротвейлер загриз 9-річну дівчинку і покусав жінку у Чернівецькій області

Винними в цьому Заіменко вважає тих відвідувачів, які підгодовують тварин. "Ви собі уявіть, тут живе жіночка, вона здає однокімнатну квартиру і за ці кошти годує тварин!", - дивується керівник закладу.

Місцевий охоронець Юрій каже, мінімум раз на тиждень до ботанічного викликають "швидку". У книзі скарг більшість записів – від покусаних собаками відвідувачів.

Заіменко запевняє: щонайменше раз на місяць пише листи до міської адміністрації з проханням вивезти собак. У центрі ідентифікації тварин, який має опікуватися безпритульними псами, у відповідь на це лаконічно повідомили: про зграю у ботсаду вони нічого не знають.

Зараз ви читаєте новину «Дикі собаки нападають на відвідувачів київського ботанічного саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути