вівторок, 27 грудня 2011 12:47

Ротвейлер загриз 9-річну дівчинку і покусав жінку у Чернівецькій області

Ротвейлер загриз 9-річну дівчинку і покусав жінку у Чернівецькій області

25 грудня о 14:50 на спецлінію "102" чергової частини штабу УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення від 45-річної жительки Кіцманського району про те, що собака напала на 9-річну дівчинку і завдала їй тілесних ушкоджень, після чого дитину госпіталізували в районну лікарню.

Про це заявили у прес-службі МВС у Чернівецькій області.

Під час перевірки по даному факту встановлено, що о 15 годині 20 хвилин в реанімаційне відділення Кіцманської центральної районної лікарні з діагнозом багаточисельні рани з укусами м'яких частин тіла та голови доставлено 9-річну дівчинку, ученицю 4-го класу загально-навчального закладу.

"Перебуваючи в лікарні, незважаючи на надану медичну допомогу, через годину після госпіталізації, дівчинка від отриманих тілесних ушкоджень померла. Виїздом слідчо-оперативної групи Кіцманського РВ УМВС на місце події було встановлено, що цього дня, біля 14 години малолітня гралась на вулиці зі своєю однокласницею 10-річною подружкою. Під час гри подружка пішла до себе додому, а гостя залишилась на вулиці. За пів години 9-річна дівчина зайшла на подвір'я до однокласниці, відчинила двері та увійшла до їх будинку, щоб покликати подружку продовжувати гру", - розповіли у міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві собака загриз 8-річну дівчинку

У цей час у будинку без нагляду будь-кого з дорослих осіб, знаходилась собака породи ротвейлер. Увійшовши до будинку, гостя почала гукати на подругу, коли в цей час відреагував собака, накинувшись на неї. Подруга намагалась собаку відтягнути. Почувши крики дітей на допомогу прибігла сусідка, якій вдалося відігнати собаку, зачинивши її в кімнаті. При цьому сусідка також постраждала від укусів собаки. З раною лівої руки жінка була доставлена в центральну районну лікарню.

"Згодом, на місце події прибув власник собаки, господар будинку, який і відвіз потерпілих на власному автотранспорті в районну лікарню для надання необхідної медичної допомоги. Зі слів власника було встановлено, що в червні цього року тварина була щеплена від сказу, однак на неї відсутній ветеринарний паспорт", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Працівниками Кіцманської районної державної лікарні ветеринарної медицини собаку було ізольовано. На даний час вона знаходиться під їх наглядом для виключення сказу. Правоохоронцями по даному факту проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Ротвейлер загриз 9-річну дівчинку і покусав жінку у Чернівецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути