четвер, 21 березня 2013 09:19

У Миколаєві собака пошматував свою господиню

У Миколаєві собака пошматував свою господиню
Двір буквально залитий кров'ю. Фото: novosti-n.mk.ua

Собака, яка буквально на шматки порвав вчора вранці свою господиню, і раніше виявляла підвищену агресивність. Про це повідомили сусіди потерпілої, яка мешкала в Миколаєві в приватному будинку по вулиці Волкова (Корабельний район).

Постраждалій, Зої Іванівні Катрич, 77 років. Двір буквально залитий кров'ю, всюди валяються шматки людської плоті. У крові вимазана і вхідні двері, і коридор в будинку - нещасна жінка вже не могла йти і намагалася відповзти від собаки, що на неї напала, пише "Новости-N".

Тетяна Миколаївна, яка живе в одному дворі з постраждалою, розповіла, що приблизно місяць тому цей же собака покусав її дев'ятирічного внука. Хлопчикові довелося зробити курс профілактичних щеплень від сказу. А на минулому тижні цей собака на смерть загриз здоровенного пса, який забіг у двір.

Сусіди неодноразово просили господиню позбутися агресивної тварини, проте вона на зауваження ніяк не реагувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаку-кусаку у Полтаві нарешті знешкодили

За словами сусідів, собака є поміссю пса бійцівської породи і звичайної дворової собаки. До такого ж висновку прийшов і керівник кінологічного центру УМВС України в Миколаївській області Юрій Лісовець. Навіть він, бувалий професіонал, був шокований побаченим. За словами Юрія Васильовича, таке буває досить рідко - на його пам'яті це другий такий випадок. Швидше за все, підвищена агресивність пса визначається саме його бійцівської спадковістю. Такі собаки вимагають дуже ретельного, професійного виховання і ні в якому разі не повинні потрапляти до рук випадкових людей.

Собаку замкнули в будці, куди її загнали співробітники міліції і рятувальники. Вихід з будки забарикадували підручними матеріалами. Що робити в твариною далі, ніхто не знає.

Між тим, за словами Юрія Лісовця, собака представляє безперечну загрозу для людей і її необхідно ізолювати. Займатися цим повинні комунальні служби. За словами сусідів, вони протягом години намагалися додзвонитися в департамент ЖКГ, на телефон екстреного реагування міськвиконкому 15-88 або в приймальню міського голови, однак жоден з телефонів так і не відповів.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві собака пошматував свою господиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути