вівторок, 28 березня 2017 14:40

"У Вороненкова стріляв новачок" - професійний кілер

"У Вороненкова стріляв новачок" - професійний кілер
ye.ua

У колишнього російського депутата Держдуми Дениса Вороненкова у центрі Києва, найімовірніше, стріляв кілер-новачок, тому вартість його роботи була невеликою.

Про це професійний найманець Андрій розповів журналісту програми "Гроші".

"Видно (на відео. – Ред.), що він не завдав охоронцеві жодної шкоди. Передусім треба було розібратися з охороною, а по-друге - вже мета. Вона б нікуди не поділася. У зв'язку із цим видно, що це аматор, не розумів, що робить. Я думаю (вартість роботи. – Ред.), у районі тисячі - п'яти тисяч доларів. Звичайно, це мало. Особливо з огляду на його ризики", - зазначив він. Додав, що виконання такого завдання профі коштувало б у 10-20 разів більше – щонайменше 50 тисяч доларів".

Каже, саме стільки отримують професійні групи, які можуть організувати справжній теракт. Такі, на його думку, вбили журналіста Павла Шеремета. Найважчим способом убивства Андрій назвав отруєння, адже потрібно знати, як доставити "об'єкту" речовину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільник вбивці Вороненкова оголошений в розшук

Вважає, що смерть Вороненкова, можливо, декому і не була потрібна, лише "показати, що про нього не забувають, що він перебуває під контролем, що будь-коли може статися непоправне".

Найманий вбивця Андрій зізнався, що працює в криміналі вже 8 років. Близькі навіть не здогадуються, як він заробляє гроші.

"Мій товариш по службі, прапорщик високоповажний, через пару років мене знайшов і запропонував таку ексклюзивну роботу. Знав, як я можу поводитися, були за службою знайомими. Знав, що маю фінансові проблеми", - згадує він.

Додає, що зазвичай кілерів знаходять через Міноборони чи МВС. Вони дають інформацію про солдатів чи відставних офіцерів, які мають холодний розрахунок.

Чоловік зазначив, що працює по бізнесменах та дрібних чиновниках. Йому вистачає пістолета та автомата Калашникова, може прибрати і чоловіка, і жінку. Важливо лише, скільки заплатять. Інформацію про жертву отримує лише у текстовому вигляді. Серед даних є навіть розмір спіднього.

Андрій наголосив, що чиновника високого рівня ліквідувати не готовий, адже в них служба безпеки працює на високому рівні.

Екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова застрелили, 23 березня, в центрі Києва на вул. Пушкінській. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам отримав поранення. Стрілка госпіталізували. Медики намагалися врятувати йому життя, однак він помер у лікарні.
Кіллер - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Зараз ви читаєте новину «"У Вороненкова стріляв новачок" - професійний кілер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути