понеділок, 19 серпня 2013 17:24

У столиці аптечний "гангстер" підстрелив міліціонера

У столиці аптечний "гангстер" підстрелив міліціонера
Фото: news.if.ua

У Києві затримали чоловіка, який обікрав дві аптеки. Під час затримання зловмисник поранив працівника міліції, повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Києві.

Перше пограбування сталося у Дарницькому районі, на вулиці Урлівській.

30-річна директор аптеки розповіла правоохоронцям, що до аптеки зайшов невідомий чоловік, вихопив предмет, схожий на пістолет, та, погрожуючи ним, почав вимагати гроші. Злякана жінка-провізор одразу ж віддала зловмиснику гроші в сумі 500 гривень, після чого той зник з місця пригоди.

Менш ніж через годину злодій вирішив знову "зняти касу" за аналогічним сценарієм, цього разу - в Дніпровському районі Києва.

Там він розіграв не менш вражаючий спектакль: зі зброєю в руках наказав продавцю аптеки віддати всю денну виручку. Цього разу зловмисник "вполював" лише 300 гривень та кинувся тікати.

Згодом неподалік від місця скоєння останнього злочину правоохоронці помітили чоловіка, за прикметами схожого на нападника. Під час спроби його затримання, той в агресивній формі почав чинити опір працівникам міліції.

Інспектор патрульної служби Дніпровського району отримав тілесне ушкодження - непроникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини. Зараз він знаходиться в лікарні.

Затриманим виявився 34-річний житель Києва, раніше несудимий. Міліціонери вилучили у нього предмет, схожий на пістолет, та гроші, які він роздобув злочинним шляхом.

Свої зухвалі витівки він пояснив доволі банально: мовляв, у нього скрутне матеріальне становище і в такий спосіб він намагався розбагатіти.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління ГУМВС України в місті Києві дану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – Розбій, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, триває перевірка на його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста Києва.

 

Зараз ви читаєте новину «У столиці аптечний "гангстер" підстрелив міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути