пʼятниця, 16 серпня 2013 11:32

За вкрадену сережку посадили на 4 роки

За вкрадену сережку посадили на 4 роки
Фото: ankontr.if.ua

На Львівщині жінку, яка вкрала сережку у малолітньої дитини, засудили до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки, повідомляє прес-служба МВС.

Як зазначається, 23-річна самбірчанка за свій молодий вік вже встигла двічі побувати на лаві підсудних за скоєння злочинів. Торік у листопаді вона понесла покарання за крадіжку і, незважаючи на це, вже навесні 2013 року вчинила черговий злочин.

Події відбувались у березні цього року у Самборі. Близько 18.00 години зловмисниця підійшла до малолітньої дівчини, щоби начебто застібнути їй золоту сережку на правому вусі. Насправді жінка зняла з вуха дитини прикрасу і сказала, що золотий виріб впав десь у верхній одяг дитини.

У той час, коли до дитини почала підходити мати, грабіжниця швиденько пішла геть. На крики матері, яка зі слів доньки довідалася про викрадену сережку, жінка не зреагувала, накивавши п'ятами.

Про це кримінальне правопорушення було повідомлено у міліцію та невдовзі, після розслідування всіх обставин пограбування малолітньої дитини, самбірчанка понесла кримінальну відповідальність за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно).

Суд визнав її винною у скоєному та призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.

Зараз ви читаєте новину «За вкрадену сережку посадили на 4 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути