Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 14:04

У Санкт-Петербурзі вибухнув ресторан, постраждали тільки китайці
9

У Санкт-Петербурзі стався вибух і пожежа в китайському ресторані, розташованому на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. В результаті поранення і опіки отримали вісім осіб - за попередніми даними, всі громадяни Китаю. Постраждалі госпіталізовані, повідомили рятувальники.

"За попередньою інформацією, вибухнуло щось у підвалі", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Причиною вибуху в ресторані в Петербурзі міг стати витік газу, заявив журналістам начальник МНС по Петербургу Леонід Бєляєв.

"За словами жителів, ще напередодні тут пахло газом. Мабуть, скупчення газу. Вибух став наслідком того, що сталося", - сказав він.

Раніше в прес-службі міністерства зазначали, що хоча будинок газифікований, в ресторані газ підключений не був, а також припускали, що вибухнув газовий балон.

В результаті вибуху в будинку сталося часткове обвалення перекриттів і сходових маршів між першим і другим, другим і третім поверхами. "У ресторані вибиті сім вікон, постраждали чотири припаркованих поруч автомобіля", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Інформація про пожежу в ресторані "Харбін", розташованому на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на Среднеохтінском проспекті, надійшла в службу "01" в 9:23 за київським часом. Пожежі був привласнений підвищений номер складності 1-біс, говориться в повідомленні прес-служби Головного управління МНС по місту в п'ятницю.

Загорілися підвал ресторану та квартира на другому поверсі. З квартир на другому і третьому поверхах за допомогою пожежних сходів врятували вісім осіб.

Джерело в силових структурах міста повідомило, що всі вісім постраждалих під час вибуху, за попередніми даними, - громадяни Китаю, які працювали в ресторані. Цю ж інформацію підтвердив журналістам начальник МНС по Петербургу Леонід Бєляєв. У районній адміністрації заявили, що поранення отримали "від восьми до дев'яти осіб".

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі вибухнув ресторан, постраждали тільки китайці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути