четвер, 01 березня 2012 14:06

Пожежа знищила меблевий склад у Львові
21

Фото: Фото Павла Паламарчука

1 березня на вулиці Луганській у Львові горів великий меблевий склад. Займання трапилося приблизно о 7 ранку. Горів один зі складів меблів на території лісокомбінату. На його території перебував сторож, який і викликав пожежників.

"Повідомлення про пожежу надійшло о 7.13, - розповів заступник начальника управління оперативного реагування Віктор Грицай. - Вже через сім хвилин прибули перші пожежні машини. На момент прибуття будівля була повністю охоплена вогнем. Всередині знаходився столярний цех і цех виготовлення меблів. Там проводилася і порізка деревини, і складання меблів, і лакування з покраскою. Була також сушильна камера. Все в одному комплексі. Дах впав. Він був покритий рубероїдом, тому гасити в приміщенні було неможливо".

Гасило пожежу 11 пожежних машин плюс три одиниці спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше години горіла психіатрична лікарня у Києві

Ліквідувати пожежу вдалося лише через три години. Щоб потушити вогонь, пожежникам доводилося розвалювати деякі конструкції всередині. Причину пожежі наразі з'ясовують.

Склад належав приватному підприємцю, який орендував його в лісокомбінату.

"Будівля знаходиться в нас на балансі. Але з січня 2011 року через фонд держмайна передана в оренду приватному підприємству "Василев-сервіс". Вони там вели свою господарську діяльність. Доступу ми туди не мали. Оренду платили вчасно. Конфліктів жодних не було. Термін оренди був до січня 2014 року, - зазначив директор лісокомбінату Іван Біляк.

Як розповів один із працівників складу, на час пожежі всередині приміщення знаходилося готових меблів на півмільйона гривень. Сьогодні зранку їх мали відвезти замовникам.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа знищила меблевий склад у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути