Ексклюзиви
середа, 15 травня 2013 14:58

У миколаївського бізнесмена всадили 10 куль. Жертва кілерів померла на місці

Вбивство миколаївського бізнесмена Антона Зубатіна сталося на майданчику 3-го поверху будинку № 40 по вул. Декабристів. Будинок знаходиться під охороною, на територію двору нікого не пускають, двір навколо огороджений парканами. Потрапити на територію двору можна лише через хвіртку у сторожки, в якій постійно чергує людина.

Як розповіла чергова, охорона здійснюється цілодобово, нікого чужого у двір не пускають. У зв'язку з цим незрозуміло, яким чином вбивці проникли у під'їзд, пише "Новости-N".

Співробітники міліції продовжують проводити опитування сусідів, намагаючись з'ясувати обставини злочину. На даний момент відомо, що підприємець загинув від пострілів у тулуб, яких було не менше 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помста за Діда Хасана: у Сухумі зрешетили кримінального авторитета

Журналістів на територію двору і до дому не пускають - "за вказівкою начальства".

Повідомлення про вбивство миколаївського бізнесмена Антона Зубатіна надійшло до міліції сьогодні вранці. Дзвонила його дружина, яка, почувши постріли на майданчику, вийшла з квартири і виявила свого чоловіка мертвим.

Слідчим відділенням Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про дану подію, звертатися за тел.: (0512) 53-12-01, (0512) 34-11-98, 102 або за адресою: м. Миколаїв, вул . Спаська, 41, Управління карного розшуку УМВС або м. Миколаїв, вул. Біла, 44, Заводський РВ ММУ УМВС.

Зараз ви читаєте новину «У миколаївського бізнесмена всадили 10 куль. Жертва кілерів померла на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути