субота, 24 вересня 2011 14:22

У Маріуполі затримали педофіла, який зґвалтував 9-річну дівчину

У Маріуполі затримали педофіла, який зґвалтував 9-річну дівчину

Працівниками міліції ГУ МВС України в Запорізькій області затримоно 54-річного злочинця-рецидивіста, який зґвалтував 9-річну дівчину.

23 вересня до Мелітопольського міськвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області місцева мешканка повідомила, що приблизно о 15 год. 45 хв. її донька 2002 року народження пішла з незнайомим чоловіком у невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернулася.

Оперативно були перекриті всі можливі шляхи виїзду з міста. До пошуків було підключено і особовий склад міліції на Придніпровській залізниці.

О 18.00 годині дівчинка прийшла додому. На руках і ногах у неї була кров. Дитину негайно госпіталізовали до медичного закладу. Міліціонери ж продовжили пошуки злочинця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині колишній в'язень згвалтував та задушив 6-річну дівчинку

Було встановлено, що злочин скоїв раніше засуджений чоловік 1957 року народження. 54 – річний чоловік п'ять разів притягувався до кримінальної відповідальності та стільки ж відсидів у в'язниці. Звільнився він лише 15 вересня 2011 року, ніде не працював та не мав постійного місця проживання.

Підозрюваного затримано по "гарячих" слідах на залізничній станції "Новоолексіївка" Генічеського району Херсонської області та доставлено в Мелітополь.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі затримали педофіла, який зґвалтував 9-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути