пʼятниця, 19 серпня 2011 15:22

В Ужгороді троє циганчат зґвалтували 7-річного хлопчика

В Ужгороді троє циганчат зґвалтували 7-річного хлопчика

Вчора до ужгородських міліціонерів звернулася 31-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що її 7-річного сина зґвалтували троє 11-річних хлопчиків.

"На вулиці Козацькій в мікрорайоні Радванка росте велике розлоге дерево. На ньому тутешні діти облаштували собі ігрову хатину, - розповіла начальник Ужгородського відділення міськуправління УМВС України в Закарпатській області Катерина Кийович. – 7-річний хлопчик ромської народності ходив туди гратися із друзями. Того дня дитина також пішла на ігровий майданчик. На дереві якраз сиділо троє хлопчаків, вони й покликали малого на дерево. Там змусили дитину задовольнити їх сексуальні потреби. Дитина відмовлялася. Тоді пригрозили скинути її з високого дерева".

Ввечері хлопчик повернувся додому, але батькам нічого не розповів. Наступного ранку до будинку прийшла сусідка. Жінка розповіла, що вулицею ходять чутки про скоєне. Мати розпитала про це сина і він зізнався.

Міліціонери знайшли винних. Їх разом із батьками викликали до міського управління міліції. Хлопці у всьому зізналися. Казали, що подібне бачили по телевізору.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 153 частина 3 Кримінального кодексу України – "Насильницьке задоволення статевих пристрастей неприроднім способом". Закон передбачає покарання у вигляді від 8 до 12 років позбавлення волі. Оскільки діти ще не досягли 14-річного віку, з якого настає кримінальна відповідальність, покарання нестимуть батьки в рамках, передбачених законом. А дітей правоохоронці візьмуть на облік.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді троє циганчат зґвалтували 7-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути