понеділок, 22 серпня 2011 15:10

На Дніпропетровщині 16-річний хлопець згвалтував 2-річну дівчинку

На Дніпропетровщині 16-річний хлопець згвалтував 2-річну дівчинку

У суботу, 20 серпня, до співробітників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління, (Дніпропетровська область) від чергового лікаря станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про надання медичної допомоги 2-річній дівчинці. Дитина була госпіталізована в дитячу лікарню з діагнозом: травма статевих органів.

Як повідомили в Департаменті зі зв'язків з громадськістю МВС України, в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники міліції з'ясували, що в ту ніч в гостях у батьків дівчинки знаходився 16-річний хлопець. Компанія разом розпивала спиртні напої. Коли горілка закінчилася, господарі будинку вирішили сходити в найближчий магазин для продовження застілля.

А дівчинка тим часом залишилася сам на сам з гостем. Скориставшись відсутністю дорослих хлопець згвалтував дитину.

За даним фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 152 "згвалтування" Кримінального кодексу України.

Санкція зазначеної статті передбачає кривдникові покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині 16-річний хлопець згвалтував 2-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути