четвер, 22 вересня 2011 13:12

Кримчанин задушив 8-річну дочку, щоб у майбутньому її не згвалтували

Кримчанин задушив 8-річну дочку, щоб у майбутньому її не згвалтували

Апеляційний суд Севастополя засудив 42-річного севастопольця, який 2 роки тому вбив свою дочку, до примусового лікування. В ході слідства з'ясувалося, що голоси спочатку розповіли чоловікові про майбутнє згвалтування його дочки, а потім наказали вбити її.

Про це розповіли в секторі зв'язків з громадськістю У МВС України в Севастополі.

Батьки вбитої дівчинки були в розлученні. Коли в черговий раз дочка прийшла до батька, він її задушив. Труп дівчинки виявила вранці бабуся вбитої.

За інформацією міліції, в ході слідства було встановлено, що чоловік тривалий час перебував у депресії, а з 1998 року проходив анонімне лікування у психіатра, брав спеціальні препарати, скаржачись на те, що його переслідували голоси, страхи, бачення.

"Він розповів слідчому, що одного разу "голос" повідомив йому, що коли доньці виповниться 12 років, її згвалтує чоловік, від якого дівчинка завагітніє і народить сина. Цей син, зі слів батька, згодом стане жорстоким маніяком. "Голос" наказав йому вбити дочку, щоб очистити світ від зла. Чоловік зайшов до кімнати сплячої дочки і задушив її", - розповіли в УМВС Севастополя.

У ході слідства також було встановлено, що вбивство чоловік скоїв у стані, викликаному важким психічним захворюванням - шизотиповим розладом.

У зв'язку з цим визначенням Апеляційного суду міста Севастополя чоловік був визнаний у вчиненні вбивства у стані неосудності, як особа, яка страждає хронічним психічним захворюванням. Цим же судовим документом до нього були застосовані примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин задушив 8-річну дочку, щоб у майбутньому її не згвалтували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути