середа, 21 вересня 2011 21:12

Янукович у 90-х скидався на гопника і змушував лизати собі руки - ЗМІ

Інтернет-видання Остров опублікувало статтю 14-річної давнини про сім'ю Януковичів.

Нині покійний письменник Анатолій Мартинов починає статтю з розповіді про вбивство на полюванні, яким бавилися Януковичі чоловічої статі. Тоді застрелили вепра, і білував його старший син нинішнього президента Олександр. А 9-класник Вітя допомагав старшому братові.

"От ви згадали про полювання. Рушниця в домі - це вже проблема з проблем. Допускати до нього дітей або вішати на стіну? Пам'ятаю випадок, коли сусідський хлопчик хлопнув батькові просто у серце. А щодо того кабана... Може, його поклали двома пострілами, та хіба батько зізнається? Він для синів незаперечний авторитет, і діти для нього теж. Оголосили, що вбив молодший - нехай так і буде", - зазначила 14 років тому Людмила Янукович.

За словами Мартинова, Янукович в юності "сходнями стрибав, наче довгоногий журавель".

"А ввечері були, як водиться у єнакіївських дівчат, кіно, гітара. І щовечірні побачення з Віктором (йдеться про Віктора-батька). Люді так хотілося, щоб кароокого молодого чоловіка вулиця благородно називала кавалером. Але баба Василівна, здаля забачивши знайому фігуру залицяльника, як на зло кричала на всю вулицю "Людко! Оно твій півторишник чапає!" Хоч провалися", - пише автор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Янукович з'явилась на концерті у супроводі губернатора та мерів

У цій же статті, нинішня перша леді, яка прославилася свого часу наколотими апельсинами, стверджує - ніяка вона не затуркана.

"У його чоловічі справи не втручаюся. І не тому, що я якась забита, у мене характер теж суворий, просто знаю, що втручатися марно", - казала Люся.

"Однак як дружина, мати, господиня я всю чоловічу трійку міцно тримаю у своєму кулачку. Вони, правда, не заперечують, та й я своїх жіночих секретів не розкриваю. А часу у мене ще менше, ніж у чоловіка. О п'ятій ранку вже на ногах. Адже трьох мужиків треба нагодувати, відпрасувати, випровадити", - додала жінка.

У своїй статті письменник Мартинов поділився, що й собі бував на дачі Януковичів.

"Коли Саша тільки до школи пішов, стягнулося єнакіївське сімейство на хатинку", - писав він. На дачі у Януковичів жили три кішки і дві собаки у вольєрі, обидві дуже шерстисті.

"Навесні вичісувати шерсть у псів - улюблена робота батька (Віктора Януковича). Чеше він ретельно, довго, може, про щось своє думає. Так от. Ковбой любить, коли його вичісують, аж хвостом виляє, а для другої собаки чомусь то радості в цьому мало. Терпить, потім зуби показує, а то і хапати починає ", - розповідала Люся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правозахисниця розповіла про наслідки "домашнього арешту" Людмили Янукович

Як пише "Остров", тоді Віктор Федорович "строгістю, майже жорстокістю" змусив собаку вилизувати йому руки.

"Одного разу Віктора це дуже зачепило, і пішла якась дуель між господарем і величезним псом. "Він не тільки терпіти буде моє добро, а дружити з кішкою. Не можна бути таким злим, нехай добрішає". Собаку він переміг строгістю, майже жорстокістю, і тепер кусака при вичісування лиже господареві руку. А одного разу приїхали і зойкнули: було холодно, пес спав калачиком, а всередині примостився кіт", - передає слова Людмили Олександрівни автор статті.

Закінчується історія про Януковичів великою "зрадою". Виявляється, у 1997-му році Віктор Федорович клявся не їхати з Донбасу.

"Я кулик з місцевого болота і міняти його не збираюся... Люблю Донбас - це навічно І хочу з болота зробити синє море. Я кинув свій якір у своєму море. Навічно", - казав Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у 90-х скидався на гопника і змушував лизати собі руки - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути