середа, 21 вересня 2011 17:34

Суд вирішив, що пенсіорнерка все ж порушила закон, відрізаючи стрічку від вінка Януковича

Суд вирішив, що пенсіорнерка все ж порушила закон, відрізаючи стрічку від вінка Януковича

Апеляційний суд Києва підтвердив законність постанови Шевченківського районного суду Києва, який визнав пенсіонерку Галину Швидку до 10 діб адміністративного арешту за те, що вона пошкодила вінок, який президент Віктор Янукович поклав до пам'ятника Тарасу Шевченку.

Таке рішення суддя Ольга Єфімова ухвалила на засіданні.

Таким чином, суд відмовив у задоволенні відповідної апеляції адвоката Швидкої на вищевказане рішення суду першої інстанції.

Захисник Дмитро Ільченко в обгрунтування апеляції зазначив, що Швидка своїми діями не могла завдати фінансової шкоди Януковичу, як це зазначається в рішенні суду першої інстанції, оскільки вінок не купувався за гроші президента і не є його власністю.

Крім цього, захисник попросив скасувати рішення суду першої інстанції, оскільки в діях його підзахисної не було складу злочину, в якому її визнано винною.

Рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, що пенсіонерка Швидка, яка пошкодила президентський вінок, мала намір вимагати в суді від міліції компенсацію за моральний збиток, завданий їй внаслідок арешту.

Зараз ви читаєте новину «Суд вирішив, що пенсіорнерка все ж порушила закон, відрізаючи стрічку від вінка Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути